NAŠE NABÍDKA
KONTAKTY
REZERVACE, OBJEDNÁVKY
Máte zájem o rezervaci stolu nebo objednávku jídla s sebou?
Ozvěte se nám prosím na tyto kontakty:
restaurace@skipi.cz
+420 774 619 431
VEČÍRKY, OSLAVY, TEAMBUILDINGY
Máte zájem o uspořádání větší akce, rautu nebo oslavy?
Své poptávky a dotazy směřujte na tyto kontakty:
tereza.maresova@skipi.cz
+420 773 637 953
JAK TO U NÁS VYPADÁ
OSLAVY & FIREMNÍ AKCE
Skipi disponuje skvělým zázemím pro pořádání akcí pro větší počet osob. Rádi pro vás připravíme:
- firemní večírky (i s doprovodným programem)
- narozeninové oslavy (nejen pro děti)
- teambuildingy a zážitkové programy
- gastronomický zážitek pro významné klienty
- dodávku cateringu i pro akce s místem konání mimo naši restauraci.
O vaši okci ve Skipi postará:
Tereza Marešová
restaurace@skipi.cz
+420 773 637 953






PROČ USPOŘÁDAT AKCI PRÁVĚ VE SKIPI?
REPREZENTATIVNÍ PROSTORY
Dva plně klimatizované salonky (10/20 osob) a konferenční sál (40 osob) s přístupem denního světla.
ŠPIČKOVÁ GASTRONOMIE
Široký výběr pokrmů od české klasiky přes světovou kuchyni po speciály jako grilování nebo degustační menu na míru. Možné i ve formě rautu.
DOPROVODNÝ PROGRAM
Organizace zážitkových programů - lezecká stěna s instruktorem, tematické večery nebo family day pro celé rodiny.
DARUJ ZÁŽITEK VE SKIPI

DÁRKOVÉ POUKAZY
Potěšte své blízké nezapomenutelným zážitkem v Restauraci & Funparku SKIPI.
- Vyberte si poukaz v hodnotě 300, 500 nebo 1000 Kč nebo poukaz na odběr 5 pizz v hodnotě 1000 Kč.
- Objednávejte:
- na telefonu +420 774 619 431
- nebo e-mailové adrese restaurace@skipi.cz
- nebo přímo u obsluhy restaurace.
- Platba je možná hotově nebo platební kartou.
- Poukaz si můžete vyzvednout u obsluhy naší restaurace.
- Poukazy jsou platné jeden rok od data vystavení.
SPECIÁLNÍ AKCE
NAŠE KUCHYNĚ

šéfkuchař
Petr Koukola
- vystudoval gastronomickou školu v Novém Městě nad Metují
- vaření se věnuje od dětství
- zkušenosti získal díky celé řadě odborných kurzů a stáží u renomovaných šéfkuchařů
- nejradši vaří českou klasiku s poctivým tradičním postupem a lehkou kreací, rád má i asijskou, francouzskou a italskou kuchyni
- svůj styl piloval také v restauracích (Hospůdka U Bohouše Vrchlabí, BAr Imrvére Žamberk, Tvrz Orlice Letohrad ad.)
- od září 2021 je šéfkuchařem Restaurace Skipi