Chcete vědět co je ve SKiPi nového?
Vyplňte svoji e-mailovou adresu a těšte se na pravidelné novinky:
Ve středu 22. června pro vás připravujeme speciální nabídku menu z hovězího masa ze statku U sv. Jána v Kunvaldu.
MENU
Dušené Osso buco s bramborovou kaší se špenátem a pečenou sezónní zeleninou
650/200 g, A: 7, 9, 12
269,-
Rib eye steak s liškovou omáčkou, pečená brambora s bylinkovým máslem
650/200 g, A: 7, 9, 12
369,-
Hovězí burger s jalapeňos, slaninou a čedarem, okurka, rajče, domácí sezamová bulka, americké brambory
650/180 g, A: 1, 3, 6, 7, 10, 11, 12
269,-
PROČ PRÁVĚ HOVĚZÍ MASO ZE STATKU?
Náš červnový speciál přináší jedinečnou příležitost ochutnat stařené maso z francouzského plemene Charolles z domácího chovu na Statku U sv. Jána v Kunvaldu nedaleko Letohradu.
Maso zraje 21 dní a díky tomu je maso křehčí a chutnější. Menu zahrnuje nabídku, ze které si vybere i ten nejnáročnější gurmán – steak s tukovým mramorováním (rib eye), osso buco (kližka s kostí) a burger z mletého masa s 30 % tuku.
Jsme rádi, že můžeme podpořit místního chovatele s tradičním způsobem chovu dobytka a zároveň vám nabídnout možnost ochutnat maso, které u běžného řezníka nekoupíte.
PŘEDSTAVUJEME STATEK U SV. JÁNA:
Jedná se o malý rodinný statek v obci Kunvald, navazující na tradici hospodaření již z roku 1713. Zabývá se prodejem a zpracování hovězího masa s vlastního chovu. Cílem majitelů je nabídnout kvalitní domácí potraviny lokálního původu zákazníkům a ukázat přínos malých rodinných farem široké veřejnosti.
Chcete vědět co je ve SKiPi nového?
Vyplňte svoji e-mailovou adresu a těšte se na pravidelné novinky: